Red Wines

Red Wines

White Wines

Rose Wines

Γιατί να βάλω Φωτοβολταϊκά;

Γιατί να διαλέξω τα φωτοβολταϊκά; 
Τα φωτοβολταϊκά συνεπάγονται σημαντικά οφέλη για την οικονομία του σπιτιού σου αλλά και για το περιβάλλον. Με την εγκατάσταση ενός Φ/Β συστήματος στην σκεπή σας , μπορείτε να πετύχετε μείωση του λογαριασμού σας έως και 70% για 25 χρόνια.

inf mark

Τώρα απόκτησε τα δικά σου Φωτοβολταϊκά με επιδότηση έως 100%
με το νέο πρόγραμμα "Φωτοβολταϊκά στη Στέγη".

Energy - Systems

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Energy Systems  ιδρύθηκε το 2006 στις Σέρρες.
Σκοπός της Εταιρίας μας είναι η Έρευνα , ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας...

Φωτοβολταϊκά
Φωτοβολταϊκά

Τι είναι το Net Metering;

Net Metering (Aυτοπαραγωγή)

Με τον όρο “αυτοπαραγωγή” (Net Metering) εννοούμε τη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από μικρές ΑΠΕ (κυρίως φωτοβολταϊκά ή μικρές ανεμογεννήτριες) για ιδιοκατανάλωση στο κτίριό μας (σπίτι, επιχείρηση, γραφείο κτλ).
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και να βοηθήσουμε σημαντικά το περιβάλλον και το κλίμα, αφού παράγουμε με καθαρό και ανανεώσιμο τρόπο τη δική μας ενέργεια.

Virtual Net Metering
Εικονικός Ενεργειακός Συμψηφισμός

Στον εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό (Virtual Net Metering) είναι επιτρεπτός ο συμψηφισμός της παραγόμενης ενέργειας (από έναν ΦΒ σταθμό) με την καταναλισκόμενη ενέργεια από μία ή περισσότερες εγκαταστάσεις κατανάλωσης του αυτοπαραγωγού, χωρίς να υφίσταται ο περιορισμός η εγκατάσταση παραγωγής να είναι στον ίδιο χώρο με την εγκατάσταση κατανάλωσης και να συνδέεται ηλεκτρικά με αυτή, όπως συμβαίνει στον κλασικό ενεργειακό συμψηφισμό.

Αυτότονομα φωτοβολταϊκά

Ποιότητα και Εγγύηση από τους κορυφαίους προμηθευτές